promijenio mišljenje

Tadić spreman za premijersku funkciju jer nikad ne odustaje

'Serbia\'s incumbent President Boris Tadic gestures in front of supporters of the Democratic Party, during a rally in Belgrade, on May 2, 2012. Serbia\'s incumbent President Boris Tadic brought Serbia
'ANDREJ ISAKOVIC'
28.05.2012.
u 08:45

Smatra kako je Nikolić i sam dovoljno kazao o njemu rekavši da predsjednik DS-a sam mora odlučiti hoće li biti premijer ili ne

Boris Tadić spreman je postati novi srbijanski premijer, ali, naravno, samo ako ostale stranke s kojima će koalirati, SPS, PUPS i JS, prihvate način rada i ciljeve na kojima bi se trebala temeljiti buduća vlada.

Tadić je uvjeren da svi mogu biti zadovoljni ugledom koji Srbija ima u svijetu, a naglasio je kako o njegovoj uspješnosti i potrebi da i dalje sudjeluje u političkom životu Srbije govori činjenica da je i sam Tomislav Nikolić rekao da šef DS-a sam treba odlučiti hoće li biti premijer ili ne, javlja RTS, te kako se trenutačno nitko ne gura na mjesto predsjednika vlade.

Iako je u izbornoj noći najavio da nakon gubitka na predsjedničkim izborima neće zasjesti u premijersku fotelju, u zadnje mu vrijeme mnogi napominju, tvrdi, kako je uvijek naglašavao da DS nikada neće odustati i upravo zbog toga odlučio je prihvatiti premijersku funkciju.

Ključne riječi

Komentara 21

ZO
zo311052
09:20 28.05.2012.

Naravno, teraju ga njegovi tajkuni. Treba pokrivati muljačine predhodne vlade u kojoj je on bio i alfa i omega. Treba zataškati sve malverzacije oko mostova, puteva pravosuđa i raznoraznih mafija čije procesuiranje čeka. No i Nikolić je iste gore list.st. Došao je na krilima istih mentora.Zar mu nisu čestitali pobedu nekoliko ati pre zatvaranja birališta. Ništa se neće promeniti sem retorike. Svi političari srljaju u tu Europu a narod je protiv. Niko ništa nije dobio od te Europe sem zaduženosti, bezperspektivnosti i bezposlice.

VE
velikazmija
09:32 28.05.2012.

ima li hrvatska svoje prste u ovoj nakaradnoj ruskoj odluci putin jedno medvedev drugo i nakon isteka zamijene se -- strava --e moj tadiću nije ni tebi lako -- sanu izmijenjen -- plan -b-

OB
-obrisani-
09:18 28.05.2012.

još jedan dokaz da političarima nikad ne treba verovati,.,....za njega sam glasao al sad je pokazao da i on laže....ne kao nikolić...ali laže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije