Prebrza vožnja

Teška prometna nesreća kod Kutine: Dijete zadobilo ozljede opasne za život

Josipovac: Rekonstrukcija prometne nesre?e u kojoj je poginula pješakinja
Marko Mrkonjic/PIXSELL
24.11.2023.
u 14:45

Mladić je upravljao automobilom bjelovarskih registracija te je dolaskom do raskrižja zbog neprilagođene brzine udario u dijete koje je u tom trenutku prelazilo preko obilježenog pješačkog prijelaza upravljajući električnim romobilom bez korištenja zaštitne kacige

U četvrtak, 23. studenog oko 7 sati, u mjestu Stupovača na području Kutine, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, priopćila je policija. 

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljao automobilom bjelovarskih registracija te je dolaskom do raskrižja zbog neprilagođene brzine udario u dijete koje je u tom trenutku prelazilo preko obilježenog pješačkog prijelaza upravljajući električnim romobilom bez korištenja zaštitne kacige.

VEZANI ČLANCI 


U ovoj prometnoj nesreći dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede opasne za život te je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu.

Protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a Hrvatskom zavodu za socijalni rad slijedi izvješće.

VIDEO Teška nesreća u Zadru: Djevojka je na mjestu preminula

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije