OPTUŽENA DVOJICA

Tereti ih se za silovanje, bludne radnje, zloporabu prava djeteta...

zlostavljanje
Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
08.06.2023.
u 07:53

Stariji muškarac, navodi tužiteljstvo,   tereti se da je od ljeta 2021. godine do 9. veljače 2023., na području Županije splitsko-dalmatinske, u više navrata silovao žrtvu koja mu je uz to bliska osoba

Dvojica muškaraca u dobi od 57 i 24 godine optuženi su za niz teških djela protiv spolne slobode, a optužnicu je protiv njih podigao ŽDO Split. Stariji muškarac, navodi tužiteljstvo,   tereti se da je od ljeta 2021. godine do 9. veljače 2023., na području Županije splitsko-dalmatinske, u više navrata silovao žrtvu koja mu je uz to bliska osoba Optužen je i za bludne radnje,  te da je kroz inkriminirano  vrijeme u više navrata  kao roditelj grubo zanemario svoje dužnosti podizanja, odgoja i obrazovanja djeteta  koje sada ima 18 godina.

VEZANI ČLANCI:

Što se tiče 24-godišnjaka, on se tereti da je u prosincu 2022. na području Županije splitsko-dalmatinske, u nekoliko navrata  također silovao sebi blisku osobu. Pri tome je žrtvi i prijetio.  Tužiteljstvo ke tražilo da se 57-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je nakon uhićenja određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Video: Prizor zaprepastio vozače: Kamionom vozio u suprotnom traku na autocesti u Zagorju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije