ZANIMLJIVA PONUDA

Terminatora Schwarzeneggera za gradonačelnika Moskve

Medvedev Schwarzenegger
reuters
11.10.2010.
u 20:43

Guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger i grupa investitora iz Silicijske doline u posjetu su Rusiji.

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev ponudio je danas Arnoldu Schwarzeneggeru dužnost gradonačelnika Moskve, pišu ruski mediji.
 - U ovome trenutku Moskva nema gradonačelnika. Da imate rusko državljanstvo, mogli biste se ovdje zaposliti - našalio se Medvedev koji je smijenio moskovskog gradonačelnika Jurija Lužkova prije nekoliko tjedana.

Guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger i grupa investitora iz Silicijske doline u posjetu su Rusiji gdje su danas u društvu ruskog predsjednika obišli tehnološki centar Skolkovo na rubovima Moskve. Medvedev ima veliku ambiciju razviti rusko gospodarstvo kao hi-tech ekonomiju.

Komentara 2

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
22:38 11.10.2010.

To treba i napraviti...Arnija super Arijevca da vodi Moskvu!

Avatar carlito
carlito
07:22 12.10.2010.

super.... Mogao bi recimo Chuck Noris biti gradonacelnik Beograda.. Ne bi više miševi šorali bi orjentirane... Gayevi i lezbenke glasajte za Chacka, Chacka Norrisa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije