VIŠE OZLIJEĐENIH

Teška nesreća kod Vinkovaca: Automobil oduzeo prednost pa se sudario, jedna osoba poginula

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
14.10.2023.
u 10:36

Policijski službenici kod 21-godišnjeg vozača, nakon provedenog ispitivanja, nisu utvrdili prisutnost alkohola u organizmu, dok je 38-godišnjaku u zdravstvenoj ustanovi primijenjen postupak vađenja uzoraka krvi i uzimanja urina

Jedna osoba poginula je u teškoj nesreći koja se sinoć dogodila na dionici između Vinkovaca i Županje, izvijestila je danas vukovarsko-srijemska policija. Do nesreće je došlo oko 23,15 sati na DC-55 nakon što je 38-godišnji vozač osobnog automobila oduzeo prednost te se sudario s automobilom austrijskih registracija koji je sletio u kanal. 

Očevidom je utvrđeno da se 38-godišnjak upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka sa nerazvrstane ceste, naspram benzinske postaje, uključivao u promet te pritom nije propustio sva vozila koja su se kretala tim kolnikom i nije poštivao oznake na kolniku (neisprekidana uzdužna crta), izvijestila je policija. Nakon toga dolazi do udara osobnog automobila kojim je upravljao i osobnog automobila austrijskih registarskih oznaka, koje se pritom kolnikom kretalo iz smjera Vinkovaca prema Županji, a kojim je upravljao 21-godišnjak te je od siline udara vozilo stranih registarskih oznaka sletjelo s kolnika u odvodni kanal.

Policijski službenici kod 21-godišnjeg vozača, nakon provedenog ispitivanja, nisu utvrdili prisutnost alkohola u organizmu, dok je 38-godišnjaku u zdravstvenoj ustanovi primijenjen postupak vađenja uzoraka krvi i uzimanja urina za analizu radi utvrđivanja koncentracije alkohola i drugih supstanci. Navedeni 38-godišnji vozač je pritom lakše tjelesno ozlijeđen, no putnik u tom automobilu, 37-godišnjak, nakon što mu je zbog zadobivenih tjelesnih ozljeda ukazana liječnička pomoć, 14. listopada oko 3 sata u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima preminuo, dok je 44-godišnjoj putnici ukazana liječnička pomoć pri čemu je utvrđeno da je teško tjelesno ozlijeđena.

Mladiću (21)  te njegovim suputnicima, 22- i 23-godišnjaci, je također ukazana medicinska pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, pri čemu je utvrđeno da su u toj prometnoj nesreći lakše tjelesno ozlijeđeni, a navedena dionica bila je zatvorena od 23,30 do 2,10 sati. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Što se ovdje dogodilo?! Vozilo naglo skrenulo s ceste. Nažalost, jedna je osoba poginula


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije