očevid u tijeku

Teška nesreća rano jutros na autocesti A7: Poginuo vozač osobnog automobila

Očevid
Dusko Marusic/PIXSELL, ilustracija
03.09.2023.
u 08:29

Nesreća se dogodila oko 6,30 sati, na A7, izlazni krak prema Rupi

Vozač osobnog automobila poginuo je u prometnoj nesreći na čvoru Rupa na autocesti A7 u nedjelju oko 6,30 sati, izvijestila je Policijska uprava primorsko goranska u nedjelju ujutro.

Prema izvješću policije, automobil je na izlaznom traku s autoceste iz neutvrđenih razloga udario u zaštitnu ogradu, a 66-godišnji vozač je umro na mjestu događaja. Budući da nije bio snažniji udar automobila, obavit će se obdukcija kako bi se utvrdilo je li vozač poginuo od posljedica tog sudara ili je riječ o prirodnoj smrti.

 Tijekom očevida promet na toj dionici odvijao se otežano.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije