OKO PONOĆI

Teška nesreća u Petrinji: Mladić (24) teško je ozlijeđen i životno ugrožen

Ilustracija o?evida prometne nesre?e
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
02.03.2022.
u 10:57

Zbog zadobivenih ozljeda liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život

Mladić (24) teško je ozlijeđen i životno ugrožen u prometnoj nesreći koja se noćas, nekoliko minuta poslije ponoći, dogodila u Dugoj ulici u Petrinji.

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak s područja Petrinje upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija te je zbog neprilagođene brzine izlazeći iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, sletio izvan kolnika te udario u dvorišnu ogradu i stablo.

Zbog teških ozljeda liječnička pomoć pružena mu je u sisačkoj Općoj bolnici gdje je konstatirano da je životno ugrožen.

>> VIDEO U knjižnici u Lavovu volonteri rade maskirne tkanine za ukrajinske vojnike

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
13:08 02.03.2022.

Prije ćemo izginut na cestama nego od 3. svjetskog rata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije