Strašna nesreća

FOTO Prve fotografije užasa kod Rugvice: Dvoje poginulih u teškom sudaru kombija i motocikla

U sudaru motocikla i kombija kod Rugvice dvije su osobe poginule
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/9
21.12.2023.
u 13:57

Prometna nesreća dogodila se oko 11 sati u blizini Zagreba, istraga je u tijeku

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u zagrebačkoj Rugvici oko 11 sati izvijestila je i policija. "Danas oko 11.25 sati na području Rugvice, u Dugoselskoj ulici, došlo je do prometne nesreće između osobnog automobila i motocikla u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Očevid je u tijeku."

Na fotografijama s mjesta nesreće može se vidjeti da je od siline udarca kombi izbačen s ceste, dok je motocikl u jedva prepoznatljivom stanju praktički "rasut" po cesti. 

Na istom se mjestu prije nekoliko tjedana dogodila prometna nesreća u kojemu je 22-godišnji vozač kombija udario u teretni automobil. Tom je prilikom ozlijeđeno šest osoba.

VIDEO Vozačica izgubila nadzor nad vozilom i udarila u stup, na mjestu je poginula

Komentara 10

KR
kruno100
12:44 21.12.2023.

Znam čovjeka koji je izazvao nesreću, ali ne znam detalje. Skretao je u lijevo i oduzeo prednost motociklu. Zašto ga nije vidio... ne znam, da li je bio neoprezan ili je motocikl brzo vozio... To je ravni dio ceste ii daleko se vidi. Također je danas sunačan dan pa ne vjerujem da je magla uzrok.

TH
than
14:23 21.12.2023.

Sekunda nepažnje i to je to. Nitko nije savršen, svi griješimo. Nekad prođe bolje, nekad lošije. Najgore je kada prođe sa smrtnim ishodom, jer povratka nema.

ST
Startrack
15:09 21.12.2023.

Motocikli su stavljanje svog zivota na kocku gdje mozes zbog tudje greske puno platit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije