Negdje u Biogradu

Thompsonova objava na Facebooku uz kavu: 'Za dom spremni'

marko perković thompson
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
12.08.2016.
u 07:50

Marko Perković je na obljetnicu Oluje održao koncert u Kninu pod nazivom Pobjeda za heroje, a nakon koncerta je 'zaradio' policijsku prijavu

Marko Perković Thompson na svom je Facebooku objavio fotografiju kave koju je popio u jednom kafiću u Biogradu. Na fotografiji se nalaze dvije šalice kave, odvojene. Na jednoj je napisano "Za dom", a na drugoj "Spremni". Uz fotografiju je objavljen status: "Popili smo kavu u Biogradu".

Podsjetimo, Marko Perković 5. kolovoza na obljetnicu Oluje održao je koncert u Kninu pod nazivom 'Pobjeda za heroje', a nakon koncerta je 'zaradio' optužni prijedlog.

Odmah potom Thompson je na svom Facebooku objavio status oko toga zašto je zaradio policijsku prijavu, a status je poslije izbrisan.

Inače je Thompson bio zvijezda večeri na koncertu pod nazivom “Pobjeda za heroje” na kninskom stadionu na kojem se okupilo više od 50 tisuća ljudi.

Komentara 64

Avatar Retardo
Retardo
08:35 12.08.2016.

Sad će to srediti naš inteligentni JNA podoficir Orepić. Do sada je vrlim detektivskim radom uspješno otkrio da Thompson pjeva Čavoglave. Nobelovac.

MP
mparac3
09:20 12.08.2016.

Hebes čovjeka koji nije za dom spreman... Kakovi je to čovjek, i dal' je to čovjek, razborit i samosvjesan?....

MI
Miro
08:49 12.08.2016.

To je uvijek bio i ostao samo pozdrav Domovini. Sve drugo su politikanske fantastmozgarije jugođaka - Titove privilegirani klase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije