porast nasilja

Tiha agresija tinja na poslu, u prometu, u susjedstvu...

22.07.2024.
u 21:30

Što je u podlozi zločina u daruvarskom domu odgovorit će psihijatrijsko vještačenje. Psihijatri tumače što dovodi do takve nekontrolirane agresije

Komentara 3

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:54 22.07.2024.

Pa tko nam svaki dan govori da ovdje ništa ne valja, da je nasilje huligana opravdani revolt, a nije. Da je svugdje bolje nego kod nas, a nije, malo gdje je bolje. Da su negdašnji agresori u stvari žrtve, aa nisu nego sanjaju dalje o agresiji. Da je sve što je ovdje dobro, naši uspjesi su u stvari sreća, ili prevara i loše, a ni to nije istina. I uvijek se oni koji opravdavaju i time raspiruju zlo čude da to što raspiruju dođe i njima pred vrata.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:42 23.07.2024.

A gospodi psihijatruma ne cini se aggression prisiljavanje 95% posto stanovnistva ga homoseksualizam privation kao nesto normalno I prirodno? I dolaska gripe u sezoni gripe nazovu pandemijom nove varijante navodno virusa koji nikad nije izoliran a siri se jednako u tropskim krajevima kao I tamo gdje su temperature ispod nule?

MA
madmaximo
23:24 22.07.2024.

Pitajte se koliko mjeseci staračkog doma bi mogla osigurati odijela s naših "uzvišenih" političara, sudaca itd. ... novac je Bog i nije ga briga za ljude i sudbine, samo o zateznoj kamati i bonusima brine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije