SLAGANJE VLADE

Tihomir Orešković: Jedva čekam početi, neka imena već se vrte

orešković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
31.12.2015.
u 19:27

Tu se baš osjećamo doma, i supruga i cure, rekao je Orešković

Neka imena već se vrte, rekao je mandatar Tihomir Orešković danas u Dnevniku HTV-a govoreći o sklapanju Vlade, ali nije naveo o kojim se ljudima radi.

- Mislim da smo svi spremni krenuti što prije, to je glavna poruka. Svi smo svjesni što nas čeka i u kojem smo stanju kao državi. Skoro svaki dan sam u kontaktu s gospodinom Petrovom i Karamarkom, već smo komunicirali da ćemo se drugi tjedan naći da ćemo krenuti u taj proces da izaberemo kvalitetne ljude, da što prije stvorimo vladu i počnemo raditi. Mislim da građani Hrvatske jedva čekaju da ova vlada preuzme vlast i počenom raditi jer imamo puno izazova ispred nas, ali opet smo tu spremni. Mogu reći s moje strane da jedva čekam početi - rekao je Orešković, dodajući da se neka imena "već vrte".

Na pitanje kako se smjestio u Zagrebu podsjetio je da je tu rođen te da je tu već s obitelji živio pet godina, od 2009. do 2014. godine 

- Kad su me pitali jesam li spreman ići, kad sam još bio u Kanadi, svi smo jedva čekali da se vratimo. Tu sam rođen, tu su moji prijatelji, Zagreb je moj grad, tu se baš osjećamo doma. Također i supruga i cure, najstarija je na faksu, mlađa ide u srednju školu, tu im je super u centru Zagreba gdje imaju jednu slobodu i mogu se opustiti - rekao je Orešković, dodajući da stan još nije gotov, ali da su se počeli smještati.

Orešković je na kraju građanima čestitao Novu godinu.

- Svim građanima Hrvatske i Hrvatima u dijaspori želim sretnu Novu godinu i neka nam je puna zdravlja, optimizma i puno, puno uspjeha - poručio je Orešković.

>> Mandatar Orešković sastao se s Karamarkom, ali i s Vrdoljakom

>> Orešković traži širu potporu za Vladu, pa i od HNS-ovaca

Komentara 85

Avatar Cinco
Cinco
19:38 31.12.2015.

Sretno svima.

SU
suncesmokvemaslina
19:43 31.12.2015.

Tihomire,tebi i svima sretnu, uspješnu i blagoslovljenu novu godinu !

Avatar dmitarX
dmitarX
19:45 31.12.2015.

Nadam se i vjerujem da je ovo zbiljski normalan premijer i čovjek nakon svih ovih ego-siledžija. Sretno mu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije