DRAMA U NJEMAČKOJ

Tinejdžerica pala kroz prozor drugog kata i teško se ozlijedila, a sve zbog - mobitela

Foto: pixabay
1/2
20.09.2024.
u 12:49

Tinejdžerica je hitno prevezena u bolnicu, gdje je ustanovljeno da je pretrpjela višestruke prijelome kostiju.

Teško je zamisliti svakodnevicu mladih bez pametnih telefona. Ovisnost o njima postala je toliko izražena da se rijetko tko iznenadi kad ih vidi zalijepljene za ekran. No, da bi netko zbog telefona mogao pasti kroz prozor, zvuči gotovo nevjerojatno. Ipak, upravo se to dogodilo u zapadnoj Njemačkoj

Prema informacijama Fenix Magazina, u subotu navečer, 14. rujna, tinejdžerica je pala kroz prozor na drugom katu zgrade u Mehrenu, gardu zapadnje Njemačke i pritom zadobila teške ozljede. Prema policijskom izvještaju, nesretna djevojka sjedila je na prozorskoj dasci svoje sobe, razgovarajući na telefon, kada joj je uređaj iznenada ispao iz ruke. Pokušavajući ga uhvatiti, izgubila je ravnotežu i pala kroz prozor.

Tinejdžerica je hitno prevezena u bolnicu, gdje je ustanovljeno da je pretrpjela višestruke prijelome kostiju.

VEZANI ČLANCI: 

>>> Pitali smo umjetnu inteligenciju kakvo nas vrijeme očekuje 2050., a kakvo za 50 godina. Odgovor je zabrinjavajuć

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije