maršal u skoplju

Titov dvojnik u gradskom autobusu postao hit na internetu

tito
Screenshot 4secondsbehind.blogspot.com
07.11.2012.
u 13:55

Fotografija nepoznatog muškarca koji nevjerojatno nalikuje na bivšeg predsjednika Jugoslavije postala je pravi internetski hit

Ovo nije fotografija sa seta nastavka Brešanova hita ''Maršala'' nego slučajna snimka zasad neidentificiranog muškarca u vožnji gradskim autobusom u Skoplju. 

Ne zna se tko je autor fotografije i tko ju je postavio na internet, no zna se da je uzburkala duhove i pokrenula rasprave među stanovnicima svih bivših jugoslovenskih republika koji ne mogu negirati nevjerojatnu sličnost Skopljanca i bivšeg predsjednika Jugoslavije Josipa Broza Tita.

>>FOTO Pogledajte unutrašnjost tajnog Titova bunkera na Zlataru

Ključne riječi

Komentara 7

SI
silversurfer22
14:43 07.11.2012.

..krenuo po lovu u NLB...

OB
-obrisani-
14:46 07.11.2012.

Radman će ga odmah ugostiti na javnoj kratkovidnici. I uručiti mu štafetu. uz drugarski pozdrav- KuuukuuuriiikuuuU !

DO
domagojb963
14:32 07.11.2012.

.... vidiš ti boga ti kako se sve promenilo od kada me nema....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije