Tko će biti kriv za glad, Putinova akcija ili reakcija Zapada?

08.06.2022. u 18:33

I za COVID-19 bila je odgovorna Kina pa mnogi krive Billa Gatesa i cjepivo. Na sličan način danas postoji opasnost da mnogi ljudi za globalnu krizu okrive Zapad i sankcije, a ne Rusiju i agresiju

Ključne riječi

Komentara 8

IP
info_punkt
19:58 08.06.2022.

Europa sama sebi uvela sankcije. Čudo dosad neviđeno. Cijeli svijet se smije.

Avatar Tombstone
Tombstone
19:29 08.06.2022.

Normalno da je kriv Zapad i ishitrene nepromisljene sankcije jer Zapad je i zakuhao sve to skupa. I uopce se ne radi o ukrajinskom ni ruskom zitu i ostalim poljoprivrednim proizvodima nego i energentima a u prvom redu sirovinama i proizvodima iz Rusije cija ce nestasica kstastrofalno pogoditi bas EU, ali ce jako pogodovati npr. Kini.

SD
sdragan
20:29 08.06.2022.

Nego...Kako je Lavrov danas doletio u Tursku...Clanicu NATO-a? Bez ikakvih problema, jos ga docekali kao pocasnog gosta?A prije neki dan ga nisu pustili da preleti do Srbije? Dvostruki arsini ce se obiti o glavu zapadu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije