JURICA LOVRINČEVIĆ

Tko je savjetnik: Bogataš uzeo 20 milijuna dividendi, pa se zaposlio kod ministra za 11 tisuća kuna

12.12.2023.
u 18:08

Nakon smjene s čelnog mjesta Uprave Pevexa nije ostao u upravnom odboru, ali je ostao jedan od najvećih dioničara, kao fizička osoba, ali i preko tvrtke Dicentra, u kojoj je prije Lovrinčevićevog odlaska iz Pevexa došlo do preslagivanja među dioničarima poznatog lanca. Lovrinčević i njegov partner u zajedničkim tvrtkama Mario Radić, Dicentra i Filir podijeli su imovinu, pa je Lovrinčević tako postao jedini vlasnik Dicentre, a Radić Filira, a podijelili su i dionice Pevexa.

Komentara 23

Avatar Marko
Marko
20:04 12.12.2023.

To je ruski agent,oni ga plaćaju

Avatar Idler
Idler
20:32 12.12.2023.

Ni on išel na manju zaradu,vidi se iz afere. Ineče potječe iz kraja od kud su Matan i netjaci 😜

XX
XXXL
20:06 12.12.2023.

Tko je Lovrinčević ? Po karakteru očito Jakuševac. A ako je prijatelj Filipovića, ni taj vjerojatno nije bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije