Je li se mogla izbjeći propast?

Tko je sve potopio Varteks: Na čelu kompanije od privatizacije izredalo se desetak direktora i šefova uprava

10.07.2024.
u 14:20

"Ovo je sramota za Varaždin i za Hrvatsku. Iznevjerili smo naše bake i djedove. Svim radnicama i radnicima želim da što prije nađu posao na kojem će ih poslodavac cijeniti i poštovati", objavio je varaždinski glumac Jan Kerekeš.

Komentara 25

Avatar Barba
Barba
14:39 10.07.2024.

Pitanje za g. Kerekeša: Kada ste zadnji put kupili nešto što Varteks proizvodi?

Avatar majkuvam
majkuvam
15:18 10.07.2024.

Puno manje direktora i šefova,nekoliko vrhunskih stručnjaka za marketing,nove ideje za proizvode i ovo se ne bi dogodilo.Ja sam volio kupovati robu od Varteksa.Šteta..

LI
Linomedo
15:45 10.07.2024.

Napišite što tih desetak direktora posjeduje od nekretnina i pokretnina pa će biti jasno gdje je novac od Varteksa. Da institucije rade svoj posao, oni bi ostali bez svega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije