pravna analiza

Tko krši zakon – Milanović, Banožić ili Hranj?

04.11.2021.
u 13:01

To što je ministar obrane tražio ostavku načelnika GS-a, nema pravno uporište jer vojni zakoni to ne reguliraju

Komentara 3

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
14:01 04.11.2021.

Svakome tko ima imalo smisla za pravo je jasno da Milanovic krsi redovito svakojake zakone. Vec od vremena kada je upropastio Hrvatsku svojom slucajnom vladom. Neki dan je gurao prekoreda svoju sutkinju, tu isto nitko kao nije primjetio da krsi zakone i svakojaka pravila i obicaje. Uvjek se onda u od njega prouzrokovanim konfliktima ljevica pravi mutava i ne zna tko je prvi bez potrebe zapoceo i tko krsi pravila i zakone.

NL
nenad.levar
13:20 04.11.2021.

Babozic krsi zakon'nesposoban je i laze i to je oodvala Plenkovica'koji je postavljanjem ovog seprtlje pokazao koliko.mu je stalo do Hrvatske vojske jer he iskompleksirani anemicni dezerter

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?