NESREĆA U TUNELU

Tragedija u Italiji: Sudar vozila Hitne pomoći i autobusa, poginule četiri osobe

Foto: Polizia di Stato/Talijanska državna policija
28.12.2023.
u 07:53

U autobusu su se nalazila djeca koja su putovala iz Grottamarea na župni izlet. Nisu ozlijeđena u nesreći.

Četiri su osobe poginule u nesreći koja se dogodila u tunelu Ca' Gulino kod talijanskog grda Urbina nakon što je došlo do sudara autobusa i vozila Hitne pooći. Sve četiri osobe koje su poginule nalazile su se u vozili Hitne pomoći koje se zapalilo nakon sudara. Na mjesto nesreće stigao je i helikopter no žrtvama nije bilo spasa.

U nesreći su poginuli liječnik Sokol Hoxha (42), medicinska sestra Cinzia Mariotti (49), vozač Stefano Sabbatini (59) te pacijent Alberto Serfilippi koji je rođen 1938. godine. U autobusu su se nalazila djeca koja su putovala iz Grottamarea na župni izlet. Nisu ozlijeđena u nesreći, javljaju talijanski mediji.

VEZANI ČLANCI

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije