london

Tragedija: Žena i petero djece poginuli u eksploziji i požaru

neredi london (1)
Reuters/PIXSELL
24.09.2011.
u 18:23

Velika Britanija: U požaru u Londonu poginula je i 41-godišnja žena, djevojčice od 13, 14 i devet godina te dva dječaka od pet i dvije godine. Ne zna se uzrok požara

Šestero ljudi, od kojih troje djece, dvoje tinejdžera i žena, poginulo je u subotu u požaru u sjeverozapadnom Londonu.

Požar je buknuo u prizemlju i proširio se na kat kuće, a gasilo ga je 30 vatrogasaca. Muškarac (51) i djevojka (16) uspjeli su pobjeći, no zadobili su opekline te su zbrinuti u bolnici. Djevojka je navodno u kritičnom stanju. Pretpostavlja se da su sve žrtve članovi iste obitelji.

Poginula je 41-godišnja žena, djevojčice od 13, 14 i devet godina te dva dječaka od pet i dvije godine. Još se ne zna zašto je buknuo požar, a susjed je za Daily Mail ispričao da je čuo prasak, poput eksplozije te da u roku pet minuta cijela kuća bila u plamenu.

- Surađujemo s vatrogascima kako bi ustanovili okolnosti požara, no trenutno ga tretiramo kao neobjašnjivog, rekao je glasnogovornik policije.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
20:09 24.09.2011.

Cim sam vidio ovaj naslov odmah sam pomislio jos jedna tragedija u Rusiji Kad ono dogodilo se u Britaniji na tzv Zapadu. Pa navikli smo da se ovako nesto dogadja samo u zemljama u razvoju kao; Rusija, Ukrajina, Kina, Bangla Desh .....

JA
jaruzelskia
01:36 25.09.2011.

Nije novo za Britaniju. Britanske seronje.... Nemojte se zanositi, oni su gorji od Hrvatske po sigurnosti.

RE
@rea
11:37 25.09.2011.

Svaka je nasilna smrt strašna al vatra je jedna od najgorih. Uvijek se sjetim vatrogasaca na Kornatima. I nesretnih ljudi iz WTC koji su skakali u bezdan i sigurnu smrt ne bi li izbjegli vatru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije