STRAVA U VUKOVARU

Trenutak nepažnje doveo do velike tragedije? Dijete se utopilo u bazenu od 30-ak centimetara dubine

Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
15.08.2024.
u 19:56

Neslužbeno doznajemo kako se radi o obitelji gdje policija nije imala postupanja

Prema navodima PU vukovarsko–srijemske danas se u dvorišnom bazenu u Vukovaru utopilo dijete (2023). Kako navode iz policije dojavu o utapanju policija je zaprimila u 16.10 sati te je odmah na lice mjesta upućena i ekipa hitne medicinske pomoći koja je reanimirala dijete, ali su nakon pokušaja reanimacije mogli konstatirati samo smrt djeteta.

Glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković nije želio davati nikakve dodatne informacije o ovoj tragediji. Međutim, neslužbeno doznajemo kako se radi o obitelji gdje policija nije imala postupanja. Navodno kako je dijete bilo s roditeljima i da se tragedija dogodila u trenutku nepažnje. Kako doznajemo, dijete se utopilo u malom dječjem bazenu gdje je dubina vode nekih 30 centimetara. Dijete je upalo u bazen, nije se kupalo u njemu.

- Proveden je očevid na licu mjesta, a do sada prikupljenim saznanjima nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Utvrđeno je kako se dijete (2023.) utopilo u dječjem bazenu u dvorištu obiteljske kuće – stoji u priopćenju PU. Dodaju kako će u petak, 16. kolovoza, u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru biti obavljena obdukcija, a nakon utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja bit će podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 

GALERIJA Ovaj svjetionik skriva tužnu ljubavnu priču, znate li gdje se točno nalazi?
Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
1/19
Ključne riječi

Komentara 2

CV
car_vukota
22:15 15.08.2024.

Tuga...

RA
rankovic
20:48 15.08.2024.

moja sučut roditeljima, znam kako je to, prije mnogo godina bili smo na moru, ja, žena i naša 2 godine stara kčerka, nas dvoje stali smo pored djeteta u vodi, tek do gležnja, ja i žena nismo ni primjetili, da se nam djete utapa, kako je pala ne znam, ali , Bogu hvala, izvukao sam je iz vode u zadnji tren, bio je samo trenutak nepažnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije