POLICIJA OSIGURALA LOKACIJU

Četiri osobe ozlijeđene u pucnjavi u Bruxellesu: Napadači su u bijegu

FILE PHOTO: Belgium hunts shooter of Swedes as Brussels put on maximum alert
Foto: BART BIESEMANS/REUTERS
1/3
07.12.2023.
u 00:04

Zasad nema informacija da se radilo o terorističkom napadu, a napadači su u međuvremenu pobjegli

Četiri osobe ozlijeđene su u pucnjavi koja se večeras dogodila u Bruxellesu, potvrdila je belgijska policija ove srijede. Kako su potvrdili, dojava o pucnjavi je došla oko 19.30 sati, kazao je glasnogovornik Ilse Van de Keere. ''Naši službenici promptno su stili na mjesto gdje su zatekli troje ozlijeđenih. Mjesto je odmah osigurano - poručila je policija, prenosi Brussels Times.

Zasad nema informacija da se radilo o terorističkom napadu, a napadači su u međuvremenu pobjegli. 

Jedna od žrtava bila je u blizini Galerie Toison d'Or. Druga je pronađena u blizini Apple Storea, a treća u Rue des Chevaliers, izvještava novinska agencija Belga. Vjeruje se da je život jedne od žrtava u opasnosti.

- Nasred avenije došao je muškarac s pištoljem i ispalio nekoliko hitaca, što je izazvalo paniku među ljudima koji su se sklonili u Galeriju, uključujući i ženu s ozljedom na desnoj strani. Pozvao sam policiju i došli su u velikim količinama, zajedno s vatrogascima, objasnio je Alain Gagnaire, voditelj taverne Couleur Café.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 7

PO
Poletarac101
23:27 06.12.2023.

😳Koja je to serija?Moramo kupit nekaj da bi saznali nastavak?

DU
Deleted user
23:33 06.12.2023.

U svim zapadnim medijima se namjerno prešućuje ili odugovlači sa imenima i kvalifikacijom djela ako su vjerojatni počinitelji migranti ili radikalni ljevičari. Da je neki radikalni desničar pucao, već bi mu objavili ime, prezime, imena djece i mačke. Time sese ne širi tolerancija već se stvara kontraefekt.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
22:04 06.12.2023.

Ne razumijem: pucnjava, troje stradalih, napadači pobjegli. I nema informacija da se radilo o terorističkom napadu??? Nego što, školska priredba?!! Pa ovdje netko nije normalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije