Analiza izbora u Sloveniji

Trijumf Janše i težak poraz Goloba kojemu nisu pomogli ni referendumi o eutanaziji i marihuani

10.06.2024.
u 22:30

Pobjeda desne oporbe i poraz lijeve vlade uglavnom su očekivani, kaže poznati slovenski novinar Bojan Požar. „Ovi rezultati svakako su odraz velikog nezadovoljstva građana vladom Roberta Goloba, za kojeg mnogi smatraju da bi trebao dati ostavku“. Politolog prof. dr. Marko Hočevar ne smatra izglednim da će Golob raspustiti parlament, kao Macron u Francuskoj, ali zaključuje: „Poslije dvije godine jako slabog vladanja, neuspjelih reformi i totalne dezorijentacije vladajuće koalicije došlo je do njihova bolnog poraza“

Komentara 1

ER
EroK
18:37 13.06.2024.

Bravo Janša! Pomozi i nama u RH!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije