PROMO

Trodnevne vremenska prognoza: Sunčano i toplo s nestvarno dobrim padalinama na nagradnoj padalici eKupi

Go2Digital
Foto: Go2Digital
1/5
02.09.2024.
u 13:49

Svemu lijepome jednom mora doći kraj pa tako i ovogodišnje ljeto polako pakira svoje kofere i odlazi na put u toplije krajeve. A iako se kalendarski ljeto svakako bliži svome kraju, vremenske su nam prognoze i dalje sunčane i vruće, a jedine padaline kojima se veselimo su one na interaktivnoj eKupi padalici.

Za eKupi nagradnu padalicu vam ne trebaju kišobrani i nepropusne cipele, jakne i duge hlače, samo brz prst i Go2Digital interaktivni ekrani! Dođite u Zagreb, Split, Rijeku i Osijek i uhvatite ih što više jer najuspješniji osvajaju nevjerojatne nagrade! Tridesetsekundna igra na Go2Digital ekranima najsretnijim i najspretnijim natjecateljima donijet će Lenovo Gaming LOQ 15IAX9 laptop, Hisense 55A7KQ televizor, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G mobitel, Canyon gaming bundle, Samsung Galaxy A23 5G mobitel, Vivax Home kuhinjski robot, školsku torbu s pernicom i likovnim priborom ili školsku torbu s pernicom i vrećicom.

Foto: Go2Digital

Zadovoljstvo naših korisnika naš je primaran cilj. Zato koristimo svaku priliku koja nam se pruži da im pokažemo koliko cijenimo njihovo povjerenje. Uz pomoć digitalne i kreativne podrške naših partnera iz Go2Digital, uspjeli smo osmisliti kako na nov i inovativan način komunicirati željenu poruku i nagraditi naše vjerne korisnike s vrijednim poklonima.”, izjavila je Sonja Martinović iz eKupi.

Požurite jer eKupi nagrade neće vječno padati s neba: imate vremena još samo do srijede, 4. rujna. Krenite odmah do vama najbliže lokacije: u Zagrebu (Trga bana Josipa Jelačića, Trg kralja Tomislava, okretište Importanne, Varšavska ulica), Splitu (Zapadna obala), Rijeci (Ante Starčevića) i Osijeku (Trg Slobode), odvojite 30 sekundi svog vremena i uhvatite jednu od deset nagrada!

Foto: Go2Digital

Naši interaktivni ekrani pružaju bezbroj mogućnosti za interakciju s korisnicima koje sa svakim novim klijentom iznova istražujemo i kreiramo. Za nas je svaka nova kampanja prilika za pomicanje granica i otvaranje novih stranica u digitalnom vanjskom oglašavanju “, rekli su iz Go2Digital.

Vrijeme je divno, sunčano i toplo - ništa ne pada s neba osim genijalnih nagrada iz eKupi!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije