SLUČAJ IZ NJEMAČKE

Troje ljudi onesvijestilo se nakon pušenja po jedne cigarete: Istražuje se što su sadržavale

Dim cigarete
Foto: Karl-Josef Hildenbrand/DPA
1/2
19.06.2024.
u 16:52

Osumnjičen je uhićen, a policija je pretražila njegov stan

Tri osobe onesvijestile su se u njemačkom gradu Duisburgu nakon što navodno popušile po jednu cigaretu. Muškarac (52) onesvijestio se u subotu nasred ulice, a djelatnici hitne pomoći su ga reanimirali i odvezli u bolnicu. Policijski su službenici pronašli cigaretu koju je muškarac pušio.

Nekoliko dana kasnije, u utorak, onesvijestile su se još dvije osobe - 43-godišnjak i 45-godišnjak. Muškarci su opisali trgovca kod kojeg su kupili cigarete, a istražitelji su uspjeli identificirati osumnjičenika (29) i njegovu djevojku, navodi Fenix magazin.

Osumnjičen je uhićen, a policija je pretražila njegov stan. Pretpostavlja se da konzumacija cigarete prožete nepoznatom supstancom može rezultirati srčanim problemima koji ponekad mogu biti i smrtonosni. Rezultati očevida o izuzetim dokazima još nisu dostupni.

 

GALERIJA Dobro raspoloženi premijer stigao u Njemačku: S tribina uz ministre bodri vatrene
Dim cigarete
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije