MALVERZACIJE U HEP-u

Trojici iz HEP-a mjesec dana zatvora

hep, privođenje (1)
Foto: Pixsell
1/3
15.06.2010.
u 21:36

Novo uhićenima u istragi o malverzacijama u HEP-u određen je jednomjesečni pritvor u istražnom zatvoru u Remetincu.

Zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke, Petar Ćubelić, direktor proizvodnje u HEP-u, dr. Ljubo Bušić i Ante Matić, obojica iz građevinske tvrtke Monting, uhićeni u ponedjeljak u sklopu proširenja istrage o malverzacijama u HEP-u, provest će najmanje mjesec dana u istražnom zatvoru u Remetincu, odlučila je danas sutkinja istrage Jadranka Mandušić.

Prvoosumnjičeni Ivan Mravak, bivši šef uprave HEP-a, kojega se tereti da je primio 700.000 kuna mita od Montinga za namještanje poslova toj tvrtki, u zatvoru je više od mjesec dana zbog preprodaje struje TLM-u i Aluminiju. (sk/VLM)

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:08 15.06.2010.

Ja dobio opomenu od HEP-a zbog neplaćenog mjeseca. A ovi se sprdaju sa milijunima.

RI
riječanka
11:57 16.06.2010.

....lijepa naša.....puna je pljačkaša.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije