Još jedan gaf

Trump bi ipak izbacio muslimane iz SAD-a

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
19.09.2015.
u 07:30

Odmah je reagirala Hillary Clinton koja je na Twitteru napisala da se Trump nije ogradio od vrijeđanja predsjednika i rasizma

Predsjednički kandidat republikanaca nepresušni je izvor gafova. Nakon svoga nastupa u saveznoj državi New Hampshire izazvao je bijes velikog dijela javnosti nakon što je propustio osuditi rasistički govor jednog čovjeka iz publike.

On je, naime, Trumpa upozorio da su muslimani prijetnja Sjedinjenim Državama i kako bi ih trebalo u potpunosti iseliti te istaknuo da je i predsjednik Barack Obama musliman i da čak nije ni rođeni Amerikanac.

– Mi ćemo morati obratiti pozornost na mnogo različitih stvari i tema. Mnogo ljudi govori o tome da se posvuda događaju jako loše stvari, a obratit ćemo pozornost i na to i na mnogo drugih stvari. Kršćani u ovoj zemlji trebaju ozbiljnu podršku. Ugrožena je njihova vjerska sloboda – odgovorio mu je Donald Trump.

Odmah je na Twitteru reagirala Hillary Clinton. Napisala je kako se Trump uopće nije ogradio od vrijeđanja predsjednika niti je imao išta protiv rasizma i govora mržnje koji je došao iz publike.

>> Neželjeni republikanski kandidat govori 
bez dlake na jeziku

>> Donald Trump opet 'pljunuo sebi u usta' i potaknuo lavinu kritika na Twitteru

Komentara 22

JE
jelenka
11:38 19.09.2015.

legalizija prostitucije, droge, homosexualnosti,to je ono sto se trazi, a muslimane nitko u demokratiji nece

KR
kragujevcanin
11:20 19.09.2015.

istinu zele kriminalci i cionisti prvo da sklone

US
Ustajaustasesvi
11:22 19.09.2015.

moracu da jos jednom razmislim dali se pise istina o isilu ili je i to jedana propaganda nasih evro-cionistickih medija kao o egiptu i "demokratskom" sisiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije