IZRAEL RAZMATRA VOJNU REAKCIJU

Trump Netanyahuu: 'Pitao je što mislim. A ja sam samo rekao, učini ono što moraš'

FILE PHOTO: World leaders take part in the 79th annual U.N. General Assembly high-level debate
Foto: MIKE SEGAR/REUTERS
1/2
20.10.2024.
u 21:58

Izrael uzima u obzir pitanja koja postavlja američka administracija, ali će na kraju donijeti odluke na temelju svojih nacionalnih interesa - priopćeno je iz ureda izraelskog premijera.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu razgovarao je s bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, priopćeno je u nedjelju iz ureda premijera. "Premijer Netanyahu ponovio je ono što je već javno rekao: Izrael uzima u obzir pitanja koja postavlja američka administracija, ali će na kraju donijeti odluke na temelju svojih nacionalnih interesa", priopćio je ured.

Trump, republikanski kandidat za predsjednika SAD-a, kasnije je u obraćanju novinarima u Philadelphiji rekao da je u subotu imao "vrlo lijep razgovor" s Netanyahuom. Izraelski čelnik pitao ga je za mišljenje o tome što učiniti po pitanju Irana, kazao je.

Izrael razmatra svoju vojnu reakciju na nedavne iranske raketne napade. "Pitao je što mislim. A ja sam samo rekao, učini ono što moraš", rekao je Trump.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgledaju tuneli Hezbollaha: Objekti su funkcionalni za život, frižideri su puni namirnica

FILE PHOTO: World leaders take part in the 79th annual U.N. General Assembly high-level debate
1/7

Komentara 3

SR
srz37
23:46 20.10.2024.

Amerikancima je ispran mozak sa njihovom podrškom Izrealu, novi predsjednik će ih povesti u rat za Izreal protiv Irana i oni će rat izgubiti, vjerujem zbog mrna cjepiva kojim su pikali cijelu NATO vojsku, dok su se Rusi i Kinezi pikali neopasnim ne mrna cjepivima. Novi svjetski poredak je tehnokratsko feudalno društvo kojim upravlja mala skupina inžinjera, upogonjena umjetnom inteligencijom. Tu spadaju i Sachs i Musk i Xi i dijelovi CIA ( sada spavači ) koji će prebjeći novom gospodaru isto kao što su i bivši nacisti prebjegli u CIA za vrijeme operacije Paperclip.

SR
srz37
23:45 20.10.2024.

Pravi vladari svijeta su psihopati,sotonisti, bankari, iluminati, lažni židovi sabatinci koji trenutno koriste Izrael kao svoj centar djelovanja. U tijeku je proces u kojem iluminati (a koji su skrivali zadnjih 80 godina u izraelskoj vladi ) vrše tranziciju prema svom novom domaćinu, a koji će biti Kina. Svjesno manipuliraju izraelskim narodom i rado će ga žrtvovati (kao što je svjesno žrtvovan i u drugom svjetskom ratu) sa ciljem da se podignu svoj treći hram u Jerusalemu, a na mjestu postojeće džamije , sve u skladu sa Talmudom. III svjetski rat je već počeo (kao što je rekao veliki mason Albert Pike - bit će to sukob zapada koji podržava židove i islamskog svijeta a , na ruševinama njega pojavit će se novi spasitelj Antikrist koji će biti nosioc novog svjetskog poretka, veliki humanist, filantrop, znanstvenik i tehnokrat , koji će organizirati globalni progon Crkve. Vratite se Kristu, ali to nije lako u ovom svijetu i traži vrijeme. To je proces, a vremena je malo .

VA
VanjaPlank
22:49 20.10.2024.

Ovaj izraelac navući će na državu toliki bijes naroda palestine da će odvući izrael u teški ponor. S kim oni misle živjet nakon svega ovoga u miru ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije