07.08.2024. u 16:05

Trump je na Nacionalnu konvenciju afroameričkih novinara stigao kako bi na svoju stranu pridobio crnačku populaciju, ali izazvao je suprotan efekt

Komentara 8

NA
NadraX
18:15 07.08.2024.

To mozes reci u Teksasu. To mozes reci gdje god hoces u Americi. Uvijek ce biti ekstremista, ali sloboda govora je u prvom amandmanu.

ŠI
Šipak
16:26 07.08.2024.

Trump je veći amerikanac od kamale on barem kaže velika Amerika ova ništa.j sam indijska ili što već njezine izjave su kao na natjecanju ljepote ..

BR
BRSA
17:03 07.08.2024.

Na ovaj isti skup na koji se Trump odazvao bila je pozvana i Kamala Harris, ali nije došla. Da je došla, Kamala bi se na licu mjesta mogla uvjeriti koliko je popularna više zbog svoje i Bidenove politike a manje zbog boje svoje kože. Neto zarade Kamale i Bidena (usklađene za stopu inflacije) sada su Niže od neto zarada iz Trumpovog perioda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije