SMRT 19-GODIŠNJAKINJE

Tuga u Tribunju: 'Mladi život je nepovratno izgubljen. Ostali smo bez krasne djevojke'

U teškoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Tribunju, poginula je mlada djevojka
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
18.12.2023.
u 07:00

Kako se doznaje, u noći sa subote na nedjelju djevojka se vračala iz izlaska pješice kada je automobil naletio na nju. Njena kuća udaljena je nekoliko kilometara od božićnog šatora

Djevojka (19) koja je ovog vikenda stradala na cesti kod Tribunja nakon što je vozač naletio na nju bila je u izlasku s društvom, a stradala je samo stotinjak metara od kuće, prenosi Dnevnik Nove TV. Radi se o nesreći koja je, podsjetimo, rastužila mještane Tribunja, ali i ih i šokiralo jer je vozač nakon nesreće pobjegao.

Kako se doznaje, u noći sa subote na nedjelju djevojka se vračala iz izlaska pješice kada je automobil naletio na nju. Njena kuća udaljena je nekoliko kilometara od božićnog šatora. 

- Ni u kojem slučaju nije nikome do pjesme. U okviru te božićne manifestacije i adventa općenito je bila zabava i kad se to dogodilo oko 2:30 stao je Tribunj, stalo je sve i mjesto je zavijeno u crno. Tuga je ogromna, mladi život je nepovratno izgubljen i nikome nije ni do čega, a kamoli do slavlja tako da ne znam što bih rekao. Ostali smo bez sumještanke, bez krasnog djeteta, krasne djevojke i jednostavno svi smo u šoku. Cijeli dan je tako i bit će tako sljedećih dana sigurno - kazao je gradonačelnik Tribunja Marko Grubelić.

Policija je jučer oko 14 sati potvrdila da su pronašli muškarca koji je skrivio nesreću, nakon što je tijekom jutra pronađen njegov automobil s kojim pobjegao nakon što je usmrtio djevojku.

POVEZANI ČLANCI:

- Obavještavamo vas da smo provedenim mjerama i radnjama pronašli osobu koju dovodimo u vezu s prometnom nesrećom te se dovodi u prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje. O rezultatima istraživanje i svemu utvrđenom naknadno ćemo vas izvijestiti - javljaju.

Ključne riječi

Komentara 3

05
0511zeljko
08:24 19.12.2023.

Za takvog MONSTRUMA je najblaža kazna *DOŽIVOTNA ROBIJA*.

MC
MCA
17:54 18.12.2023.

pocini prekrsaj i pobjegne, i onda mu jos kriju ime?

Avatar Idler
Idler
08:39 18.12.2023.

Ima li tej "vozač" ime ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije