NEMAJU SVI STRPLJENJA

Turisti bijesni zbog gužve na cestama: 'To je nenormalno, iduće godine nećemo dolaziti u Hrvatsku'

Zagreb: Kolona od sedam kilometara na naplatnoj postaji Lučko u smjeru mora
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
20.07.2024.
u 21:28

Kroz Lučko je danas do 14 sati prošlo 20.470 vozila, a na moru trenutno uživa oko milijun gostiju. Najviše u Istri, Splitsko-dalmatinskoj županiji te na Kvarneru.

Kilometarske kolone prema moru i prema kopnu obilježile su jedan od udarnih turističkih vikenda. Na naplatnoj postaji Lučko čekalo se oko dva sata, što je mnogima pokvarilo početak putovanja. 

Miha iz Slovenije izrazio je nezadovoljstvo gužvama i rekao da iduće godine vjerojatno neće dolaziti u Hrvatsku. "Ovo je sramota što se ovog tiče. Deset kilometara duži red, dva sata smo čekali. To je nenormalno. Iduće godine ne vjerujemo da ćemo dolaziti u Hrvatsku", poručio je Miha iz Slovenije za N1.

Zoran iz Beograda također je iskusio dugo čekanje na ulazu u Zagreb. "Ovdje smo već dva sata ispred Zagreba. Na ulazu u Zagreb čekamo, a tko zna kolika je gužva sad još dolje do mora", kazao je Zoran koji putuje iz Beograda do Poreča. Ribol iz Češke bio je kratak, ali jasno nezadovoljan prometnim zastojima. "Nemam riječi. Krasne kolone. Super."

Najveće su gužve bile na autocesti od Zagreba do Bosiljeva te od tunela Sveti Rok prema Zadru zbog prometnih nesreća. Unatoč gužvama, neki putnici poput Dragana Žderića iz Njemačke ostali su dobro raspoloženi i spremili su se za gužve. "Para u đžep i goriva da ima dovoljno, pojist', popit' i šta triba više", rekao je Dragan koji putuje iz Njemačke.

VEZANI ČLANCI:

Kroz Lučko je, inače, danas do 14 sati prošlo 20.470 vozila, a na moru trenutno uživa oko milijun gostiju. Najviše u Istri, Splitsko-dalmatinskoj županiji te na Kvarneru. 

FOTO Barem smo dobili genijalne memeove: Pogledajte najbolje šale o golemom IT kvaru

Zagreb: Kolona od sedam kilometara na naplatnoj postaji Lučko u smjeru mora
1/40

Komentara 34

Avatar R2D2
R2D2
21:44 20.07.2024.

Volim članke o gužvama u sezoni, morskim cuckima koji napadaju, otrovnim ribama, paucima, zmijama, cijenama kave i sladoleda (jedino se strogo pazi da se ne oplete po trgovačkim lancima, napose stranim!). I gle čuda, unatoč očekivanju apokalipse dogodine opet hrpe turista hrle u Hrvatsku.....

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
21:42 20.07.2024.

Kako to da ti turisti nisu "bijesni" na gužve koje ih prate do Hrvatske?

PE
Pentagon
23:34 20.07.2024.

Turisti bijesni, hahahaha.. A VL samo širi negativu i briše nepoćudne komentare. Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije