HOROR U NOVIGRADU

Uništen kamp u Novigradu: Kako sam zakoračio iz kampice, na nju je palo deblo

Novigrad: Vjetar u autokampu Sirena iščupao na desetine stabla
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/6
21.07.2023.
u 22:43

Bračni par iz Švedske ljetuje u istom novigradskom kampu već godinama, no ovakvo nevrijeme nikada nisu doživjeli

Iako je trajalo samo desetak minuta, današnje nevrijeme je uništilo centar istarskog Novigrada, ali i obližnji kamp Sirena u vlasništvu Aminessa. Brojni su se kamperi sklonili u svoje 'pokretne domove', no za neke je to skoro bilo kobno.

Halim Bečić iz Švedske ljetuje u kampu Sirena već godinama, no ne pamti ovakvo nevrijeme. Za Jutarnji list ispričao je kako su on i njegova supruga jedva izvukli žive glave kada je na njihovu kamp kućicu palo stablo.

- Što da vam kažemo, sretni smo što smo živi. Sekunda je bila u pitanju da izgubim život... Stablo nam je palo na kampicu, i to na mjesto gdje sam stajao pola minute prije - kazao je potreseni Halim, koji je točno u tom trenutku izašao kako bi zadržao rublje da ne odleti.

- Nisam čuo da pada stablo, a kako sam zakoračio van iz kampice, na nju je palo deblo. Moja supruga stajala je u drugom dijelu kampice i od straha me počela zvati. Mislila je da sam poginuo - prisjetio se Halim, dodajući da je Arnada, njegova supruga, morala nakon svega popiti tabletu za smirenje.

- Nebitna je na kraju materijalna šteta. Bitno da smo živi. Kampica nam je sad za baciti u smeće. Noćas ćemo prespavati u hotelu. Hotelska tvrtka Aminess ponudila nam je sobu, a onda se vraćamo nazad u Švedsku. Za nas je ljetovanje gotovo - zaključila je Arnada.

GALERIJA Nevrijeme uzrokovalo veliku štetu u Novigradu

Novigrad: Vjetar u autokampu Sirena iščupao na desetine stabla
1/24

Komentara 4

BE
Beyonder
06:26 22.07.2023.

Čisti domorodac Šveđanin Hasim Bečić

TU
tuto
06:07 22.07.2023.

već 20 godina sprejaju kemtrejlovima i sad se svjetina čudi i dalje ne vjeruje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije