Suđenje Strauss-Kahnu

Tužitelj zatražio odbacivanje optužbi za podvođenje

'Former International Monetary Fund (IMF) chief Dominique Strauss-Kahn reacts as he attends a French Senate commission inquiry on the role of banks in tax evasion in Paris in this June 26, 2013 file p
Foto: Reuters/PIXSELL
17.02.2015.
u 15:32

Frederic Fevre zahtjev je podnio nakon što su dvije bivše prostituke u civilnoj parnici odbacile optužbe protiv Strauss-Kahna

Tužitelj u suđenju Dominiqueu Strauss-Kahnu izjavio je kako bi bivši šef MMF-a trebao biti oslobođen optužbi za podvođenje, javlja Sky News.

Frederic Fevre zahtjev je podnio nakon što su dvije bivše prostitutke u civilnoj parnici odbacile optužbe protiv Strauss-Kahna.

Strauss-Kahn tvrdi kako nije znao da su žene koje su sudjelovale u orgijama prostitutke.

>> 'Bio sam na samo 12 orgija, a nisam znao da su prostitutke'

Komentara 4

OB
ObrenM
16:53 17.02.2015.

Dobro je tuzitelje podmazao za obrat u optuznici.

XA
xaron
18:38 17.02.2015.

Pa ovaj tip je idol naših pro-EU intelektualaca, uz to i direktor IMF . Pogledaj koja je to kad i bijeda.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:02 17.02.2015.

Ukida se optužnica? Ili njen dio? Uobičajen potez poslije susreta s ekipom iz lože.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije