Seks skandali

Tyson u zatvoru zbog silovanja, C. Ronaldo lažno optužen

Mike Tyson
Foto: Reuters
1/8
28.10.2010.
u 19:21

Seks skandali sportaša u posljednja dva desetljeća. Mike Tyson, Kobe Bryant, Cristiano Ronaldo...

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:47 29.10.2010.

hahahahaa počinje rehabilitacija klasnića,a? a čovjek još nije niti osuđen.....

OB
-obrisani-
08:22 30.10.2010.

Mike je bio najveci. Ziva legenda!

Avatar nekakav
nekakav
08:48 31.10.2010.

mike tyson je bio nepravedno u zatvoru, lažno optužen! i izgubio najbolje godine u boksu. krenulo je s douglasom u tokiju, kad su suci pustili douglasu prljave udarce. taman kad je mike odlučio prekinuti s kingom...zamisli... a vidim da se ovaj tekst tiče našeg klasnića.. pa on je karom ko klasom kukuruza skoro raspolovio tinejđericu! i nije platio.. sad će platiti, par puta po deset puta.. :) još jednom, frendovi, \'svjedoci i čuvari alibija\' tek moraju doći u neglesku da potrvde da je klasnić bio s njima te večeri.. baš me zanima kako će to dokazati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije