Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u argentini

Poginulo troje rođaka pape Franje. Pranećaci su imali 8 mjeseci i 2 godine

Nesreća u kojoj su poginuli nećaci pape Franje
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/2
19.08.2014.
u 14:47

Smrtno je stradala i žena papina nećaka Horacija Bergoglia, dok je on hospitaliziran a zdravstveno stanje mu je ozbiljno ugroženo

Troje rođaka pape Franje poginulo je danas u prometnoj nesreći u Argentini. Sveti otac ostao je bez dvojice pranećaka i njihove majke.

Jedan je nećak bio star osam mjeseci, a drugi dvije godine. Njihov otac, papin nećak Horacio Bergoglio hospitaliziran je, a zdravstveno stanje mu je ozbiljno ugroženo, javlja Sky News. Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima u Cordobi 550 kilometara sjeverozapadno od Buenos Airesa.

Prva policijska izvješća govore da je obitelj stradala kada se automobilom zabila u kamion koji je prometovao ispred njihova vozila.

>>Papa Franjo: Živjet ću još samo dvije-tri godine!

>>Papa Franjo komunističkim državama: Kršćani ne dolaze radi osvajanja

Komentara 1

CA
caissa
16:06 19.08.2014.

moja sućut no i papa je samo čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije