Zlouporaba droga

U Benkovcu uhićen diler s više od 3,3 kilograma amfetamina

droga (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
09.08.2011.
u 15:16

Muškarac (29) sa splitskog područja u automobilu je skrivao opojna sredstva koja je, sumnja se, planirao preprodavati

Zadarska policija jučer je uhitila 29-godišnjaka sa splitskog područja i to u Benkovcu, nakon što mu je u automobilu pronađeno ukupno nešto više od 3,3 kilograma opojne droge amfetamin koju je sakrio u automobilu. Droga je bila zapakirana u više paketića, a sumnja se da je nabavljena radi preprodaje na splitskom području.

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na više od 300.000 kuna, a Splićanin je priveden istražnom sucu županijskog suda u Zadru.

Policija je jučer uhitila i 43-godišnjaka s područja Nina, koji je u okolici Zatona zasadio 17 biljaka indijske konoplje i to visine od 0,5 do 2 metra. I protiv njega slijedi kaznena prijava zbog zloporabe opojnih droga.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
03:06 12.08.2011.

To po toj procjeni onda znaci po oko 90 kuna gram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije