kakav ulov

U Bugarskoj zaplijenjene rekordne količine heroina

Zapljena heroina
customs.bg
13.08.2024.
u 01:00

Vrijednost zaplijenjene droge iznosi gotovo 36 milijuna eura, a pronađena je u strojevima za polaganje kabela, prema glavnom carinskom uredu u Sofiji.

Carinici u bugarskoj trajektnoj luci Burgas na Crnom moru zaplijenili su rekordnih 436 kilograma heroina, rekli su dužnosnici u ponedjeljak. Vrijednost zaplijenjene droge iznosi gotovo 36 milijuna eura, a pronađena je u strojevima za polaganje kabela, prema glavnom carinskom uredu u Sofiji.

Strojevi, kojih je bilo četiri, prevoženi su morskim putem u kamionskoj prikolici iz grada Batumi u Gruziji. Prema dokumentaciji, roba je poslana iz Kirgistana u središnjoj Aziji, a odredište joj je bila grčka luka Aleksandrupoli. Pronalazak droge 8. kolovoza predstavlja dosad najveću zapljenu heroina u Burgasu, rekla je carinska uprava.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Tko kaže da nema turista? Pogledajte prizore iz Zadra, gradski most premalen za sve posjetitelje

Zapljena heroina
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije