Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U BJELOVARU

U centru grada preminuo motociklist: Pozlilo mu na ulici, stajao je pored skutera

Čitatelj Moj portal
28.06.2024.
u 14:40

Očevid još traje pa se ne zna se kako je i od čega motociklist umro. Djelatnici hitne pokušali su ga reanimirati, ali neuspješno

U samom centru Bjelovara, u petak oko podneva, smrtno je stradala muška osoba. "Muškarcu u dobi do 73 godine iznenada je pozlilo na ulici. Stajao je pored električnog skutera, a građani koji su mu prvi pružili pomoć kažu kako mu nije bilo dobro i kako se srušio. Ubrzo je stigla hitna pomoć, a iako su ga djelatnici reanimirali, nije mu bilo pomoći", kažu u policiji, prenosi Moj portal.

Mrtvozornik, dodaju, nije pronašao ništa sumnjivo već je potvrdio da je riječ o prirodnoj smrti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije