PROMO

U Dugom Selu otvoren maloprodajni park STOP SHOP

STOP SHOP
Foto: STOP SHOP
1/7
16.09.2024.
u 16:34

Petnaesti u Hrvatskoj, drugi u Zagrebačkoj županiji

U Dugom Selu je svečano otvoren maloprodajni lanac STOP SHOP, koji kroz svoju raznoliku ponudu domaćih i međunarodnih proizvođača nastavlja biti sinonim kvalitete i pristupačnosti na jednome mjestu. Novi STOP SHOP ukupno je petnaesti u toj mreži na nacionalnoj razini, čime ovaj međunarodni brend dodatno potvrđuje uspješnost ovoga tipa poslovanja u Hrvatskoj. Nakon STOP SHOP-a u Velikoj Gorici, STOP SHOP Dugo Selo je drugi retail park ovoga brenda u Zagrebačkoj županiji. Svečanom otvorenju novog trgovačkog odredišta prisustvovali su Nenad Panian, gradonačelnik Dugog Sela i Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, kao i predstavnici zakupaca dugoselskog STOP SHOP-a, kupci i posjetitelji. Povodom otvorenja okupljene je dočekao bogat cjelodnevni program te niz pogodnosti i aktivnosti za sve uzraste, posebno djecu.

„Ova investicija ima veliku važnost za našu lokalnu zajednicu, ne samo zbog stvaranja novih prilika i radnih mjesta za naše sugrađane, već i zbog obogaćivanja sadržaja našeg grada. Dolazak poznatih nacionalnih i međunarodnih brendova u naš kraj potvrđuje da smo na pravom putu u ostvarivanju vizije napretka grada Dugog Sela. Projekti poput ovoga predstavljaju ključne korake za poboljšanje kvalitete života i jačanje reputacija grada. Naš cilj je da ova investicija potakne privlačenje novih stranih investitora i realizaciju novih projekata koji će dodatno obogatiti našu zajednicu i grad. Veliki broj prisutnih danas pokazuje da je prepoznat značaj ovog maloprodajnog parka za naš grad, njegove građane i rast lokalnog gospodarstva“, kazao je Nenad Panian, gradonačelnik Dugog Sela.

Foto: STOP SHOP

Po uzoru na dosadašnje STOP SHOP maloprodajne parkove u Hrvatskoj i ovaj dugoselski se prostire na 8.955 m2 četvornih metara te kupcima nudi prostrani parking s 227 parkirnih mjesta. Novootvorena shopping destinacija nalazi se na adresi Ulica Hrvatskog preporoda 70, a stanovnicima Dugog Sela i okolice nudi bogatu ponudu 17 novootvorenih lokala, među kojima su: Znanje, Kretex, ZOOCITY, C&A, Optika Anda, Deichmann, NKD, TEDi, Eurospin, KiK, dm-drogerie markt, Mana Moda, JYSK, Sinsay, Mandis Pharm, VACOM te Caffe bar Teatro.

„Ovo otvorenje potvrđuje ispravnost i preciznost naših tržišnih analiza koje su pokazale potrebu za ovakvim poslovnim iskoracima u ovom dijelu Europe. Hrvatska ima značajan poduzetnički potencijal koji smo u STOP SHOP-u već ranije prepoznali i koji savršeno odgovara našim poslovnim uvjetima, kao i našim poslovnim partnerima – domaćim i međunarodnim zakupcima, stoga je u planu daljnje širenje naše mreže u Hrvatskoj. I ovaj STOP SHOP, kao i ranije otvoreni, izvrsno je prometno povezan i lako dostupan iz svih dijelova grada Dugog Sela i okolnih mjesta. S obzirom na raznoliku ponudu zakupaca, uvjeren sam da će stanovnici Dugog Sela cijeniti praktičnost i pristupačnost ovog novog trgovačkog središta te da će u njemu pronaći sve što im je potrebno za sebe, svoje najmilije i svoj dom“, istaknuo je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, STOP SHOP.

Foto: STOP SHOP

Novi STOP SHOP Dugo Selo koristi izvrsnu i ranije etabliranu lokaciju na kojoj se već nalazi nekoliko velikih trgovačkih lanaca, a predstavlja idealno mjesto za obiteljsku kupovinu. Inače, riječ je prepoznatljivom brendu maloprodajnih parkova koji predstavljaju jasnu alternativu trgovačkim centrima u većim gradovima, koji su zbog svoje arhitekture često prenatrpani. Ovi maloprodajni parkovi uključuju prepoznatljive i praktične domaće i međunarodne brendove, a fokusirani su na gradove srednje veličine. STOP SHOP maloprodajni parkovi u Hrvatskoj se nalaze na još 14 lokacija – Osijek, Valpovo, Našice, Ludbreg, Kaštel Sućurac, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci, Labin, Pazin, Čakovec, Đakovo i Vukovar, a do kraja godine su planirana još dva otvorenja, ono u Virovitici te u Krapini.

Foto: STOP SHOP

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije