SONJA BISERKO

'U dvije godine Vučić je odustao od Kosova, a Kurti će Srbima morati ponuditi nešto zauzvrat'

22.09.2024.
u 12:18

osnivačica i predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji jedna je od najžešćih kritičarki politike službenog Beograda u posljednjih 30 godina. U razgovoru za Obzor objašnjava razloge posjeta Kosovu i odnos Beograda i Prištine te svoj pogled na politiku Srbije prema Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori

Komentara 32

PA
Pahor
13:07 22.09.2024.

Koga boli briga za komsije, zasto nas svakodnevno maltretirate s njima? A Kosovo su silom osvojili radeci genocid nad albancima 1912 i stotinjak godina kasnije silom i kukaviclukom izgubili. Na srecu nisu stigli pociniti jos jedan genocid iako su pokusali.

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
12:24 22.09.2024.

Ne mora Kurti ništa. Da ne bi "republiku srpsku Mitrovicu" htjeli, ma nemoj.

Avatar bijelivrabac
bijelivrabac
12:38 22.09.2024.

A to nas zanima, zašto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije