wikileaks

U e-mailovima Stratfora piše da je Izrael već napao Iran

iran
afp
28.02.2012.
u 21:38

- Izrael je već prije nekoliko tjedana uništio iransku nuklearnu infrastrukturu - napisao je neimenovani dužnosnik sigurnosne službe

Među objavljenim e-mailovima Stratfora na WikiLeaksu najviše pažnje medija dobili su oni u kojima piše kako je Izrael još prije nekog vremena uništio iranska nuklearna postrojenja, piše therawstory.

- Izrael je već prije nekoliko tjedana uništio iransku nuklearnu infrastrukturu - napisao je neimenovani dužnosnik sigurnosne službe i nastavio je kako su trenutnu kampanju, koja se vodi kako bi se bombardirao Iran, naredili vođe EU-a, koji pokušavaju skrenuti pažnju sa svojih financijskih problema.

U jednom od pet milijuna mailova, proziva se izraelski minisatr obrane Ehuda Baraka koji je oduševljeno pozdravio eksploziju koja se dogodila u iranskoj vojnoj bazi početkom studenog prošle godine.

Drugi dužnosnik Strafora napisao je u svom e-mailu da su izraelski zapovjednici, u suradnji sa Kurdskim snagama, uništili nekoliko glavnih iranskih podzemnih postrojenja te iako su Izraelci u mogućnosti napasti smatra kako nema potrebe za tim jer su značajni nuklearnog programa uništili.

Komentara 10

K1
k1milica
06:38 29.02.2012.

sankcije iranu i sriji a i koreja mi je tu sumljiva , naprijed pusicka

BA
Bay
07:50 29.02.2012.

Ovakva sr*** iluminata ne bi ni pas s maslom pojeo ...

K1
k1milica
06:29 29.02.2012.

tak se to dela ne :((((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije