ubio zbog ljubomore

U Glini uhićen S. Rožanković, ubojica majke šestero djece

Mirjana Mičija,ubojstvo,glina
Tadija Odić/VLM
25.07.2012.
u 10:02

Neslužbeno doznajemo da su potvrđene sumnje da je nesretnu Mirjanu Mičiju ubio njen prijatelj Stjepan Rožanković iz Gornje Bučice, za kojeg su susjedi govorili da je bio izrazito ljubomoran.

Policija je danas potvrdila kako je u utorak uhitila 52-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči za ubojstvo 52-godišnje Glinjanke Mirjane Mičije.

Neslužbeno doznajemo da su potvrđene sumnje da je nesretnu Mirjanu ubio njen prijatelj Stjepan Rožanković iz Gornje Bučice, za kojeg su susjedi govorili da je bio izrazito ljubomoran. Policijska uprava sisačko-moslavačka priopćila je kako je istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni još u četvrtak 19. srpnja oko 16.30 sati u stanu u Hrvatskoj ulici u Glini nakon kraće prepirke na pod bacio 52-godišnjakinju te je nožem ubo u vrat, nakon čega je vrata s vanjske strane zaključao lokotom i otišao. Tijelo nesretne žene po dojavi građana pronađeno je tek u večernjim satima u ponedjeljak 23. srpnja.

Iza Mirjane je ostalo šestero djece. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen zbog ubojstva te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

>>Majku šestero djece ubio prijatelj koji ju je silio na treći brak?

Komentara 8

Avatar žič
žič
11:00 25.07.2012.

nije zgodna al'je plodna.......đi nadje stevana,sad bu pupovac rekel da stevana proganjaju jer je srbin......

SN
SNV
11:44 25.07.2012.

opet srbi kolju po Hrvatskoj

H2
h2so4
11:46 25.07.2012.

žič@ komentar ti je POTPUNO deplasiran jer ,je Stevan zvani Pu ,čisti ,100% hrvat!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije