AUSTRIJA

U hrvatskom autobusu kraj Leibnitza nađena strojnica

strojnica
Franjo Lepan/Pixsell
29.04.2011.
u 22:41

Oružje je zaplijenjeno, a vozač i putnici koji su putovali na redovnoj liniji Zagreb – Stuttgart u petak su ujutro ispitani.

LEIBNITZ – Austrijska novinska agencija APA izvijestila je da su austrijski carinici u noći s četvrtak na petak prilikom pregleda hrvatskog putničkog autobusa na autocesti A-9 na području okruga Leibnitz među putnom prtljagom pronašla torbu sa strojnicom.

Isti izvor navodi da je riječ o strojnici tipa ZAGI-M91 koja se je umotana u magazin nalazila zajedno s maskirnom uniformom u torbi.

Austrijska carina objavila je da njeni službenici nisu uspjeli utvrditi kome pripada torba sa strojnicom.

Oružje je zaplijenjeno, a vozač i putnici koji su putovali na redovnoj liniji Zagreb – Stuttgart u petak su ujutro ispitani, prenosi APA.

Ministarstvo unutarnjih poslova RH priopćilo je da nitko nije priveden ni zadržan u Austriji.

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

OD
oltar domovine
00:53 30.04.2011.

e nemoguce opet nasi srbi tj:hrvati pravoslavci svercaju oruzje za cetnike hehe http://www.youtube.com/watch?v=DvIsqdYIazQ&feature=related

OB
-obrisani-
07:14 30.04.2011.

zagi u EU....

DA
dahna
05:34 30.04.2011.

oltaru mislis valjda na bosancerose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije