crni niz

U izravnom sudaru Peugeota i Mazde poginula oba vozača

prometna nesreća, južna osječka obilaznica, vatrogasci, policija (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/7
11.10.2011.
u 12:28

Poginuli vozači automobila već su 19. i 20. žrtva u prometu na osječko-baranjskim cestama.

Na južnoj osječkoj obilaznici, stotinjak metara prije ulaza na Slavoniku, u izravnom su sudaru osobnih vozila Peugeot i Mazda poginula oba vozača. Uzroci stravične nesreće koja se dogodila oko 11 sati, a u kojoj je Mazda "sjela" na Peugeot , zasad nisu poznati.

Poznato je da je riječ o muškarcima srednje dobi te da u vozilima nije bilo drugih putnika. U tijeku je očevid prometne nesreće zbog čega je zaustavljen promet. Poginuli vozači već su 19. i 20. žrtva u prometu na osječko-baranjskim cestama. Lani je pak tijekom istog razdoblja poginulo 17 osoba.

Komentara 5

MO
mojzagi
13:13 11.10.2011.

Cudi me samo jedno, da svi ti mladi vozaci ne povucu ama bas ni jednu pouku iz ovih stravicnih nesreca, izgleda svi su uvjereni kako im se ni u kojoj situaciji nista nece dogoditi, no rezultati se vide -evo tu-.

OB
-obrisani-
13:50 11.10.2011.

waltersrbin sa kosova polja ovo nas podsjeca na vasa srpska klanja

VK
vkci07
16:13 11.10.2011.

Počivao u miru Božjem Mikac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije