Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju: Dragica Trumbetaš

U Končaru sam radila na bušilici i imala tisuće prekovremenih sati, mene i Benčić spojio je buntovnički gen

03.04.2024.
u 13:50

– Ništa tako lako i brzo ne tjera unuke u inozemstvo kao što ih tjera pogled na djeda i baku koji kopaju po kontejneru, a pritom znaju da su taj djed i ta baka cijeli život radili. Na politički angažman me najviše motivira nepravda prema umirovljenicima. Ja nemam malu mirovinu, ali kada s prozora gledam kako stariji ljudi izjutra prekapaju po kontejnerima, teško mi je – kaže Dragica Trumbetaš, predsjednica stranke Hoćemo pravedno!

Ključne riječi

Komentara 37

RE
RevizorNovinarstva
13:59 03.04.2024.

Ti si bila na bušilici 37 godina dok je Sandra Benčić prodavala maglu na fakultetu 14 godina.

EJ
ejStef
13:57 03.04.2024.

Eto, dok je gospođa bušila, pola od toga Sandra je studirala. Znači da je gospođu spojilo Sandrino studiranje koje je financirala pola svog rada na bušilici.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:59 03.04.2024.

Joj, Dragica, Dragica...... Niš ti u životu nisi naučila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije