Zračni napad

U napadu na Gazu poginuo vođa palestinskog pokreta otpora

Jorge Lorenzo
Foto: AFP
1/2
09.03.2012.
u 18:50

Glasnogovornik izraelske vojske izjavio je da je napad uspješno izveden te da su pogodili automobil u kojemu su bili Zuhir al-Qaisi i njegov suradnik Mahmoud Hanani

U zračnom napadu izraelske vojske na Gazu poginule su četiri osobe, a među njima je i vođa palestinskog pokreta otpora (PRC) koji je pet godina držao u zatočeništvu izraelskog vojnika Gilada Shalita, prenosi Haaretz.

Glasnogovornik izraelske vojske izjavio je da je napad uspješno izveden te da su pogodili automobil u kojemu su bili Zuhir al-Qaisi i njegov suradnik Mahmoud Hanani. Također, dodao je kako smatraju da je Al-Qaisi pripremao teroristički napad koji se trebao dogoditi na granici pojasa Gaze i Izraela.

Iz pokreta otpora poručili su kako će odgovoriti na napad i to na način koji će uzdrmati neprijatelja, dok iz  Hamasa poručuju da Palestinski narod ima pravo na obranu.

Zanimljivo je da je Hanani oslobođen prilikom razmjene zarobljenika, istom prilikom kada je oslobođen i Gilad Shalit.

Komentara 10

OB
-obrisani-
21:49 09.03.2012.

Kad Palestinci uzvrate onda ce to biti terorizam.....a ovo nije.....To je onako BRATSKI zagrljaj

OB
-obrisani-
07:51 10.03.2012.

Interesantan opis novinaras.Kad zionisti nekog smaknu u klasičnom terorističkom napadu,onda je taj poginuo,a nije ubijen.

OB
-obrisani-
21:48 09.03.2012.

Zanimljivo je da je Hanani oslobođen prilikom razmjene zarobljenika, istom prilikom kada je oslobođen i Gilad Shalit. >>> Jesu li ga stavili pod narkozu i ugradili mu chip,pa ga sada sredili raketom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije