Loša povezanost

U općini Sračinec zatražili su od Autobusnog prometa nove linije

' 16.03.2010., Varazdin - Nacelnik Opcine Sracinec Bozidar Novoselec Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
16.11.2010.
u 16:45

Traže od predstavnika varaždinske tvrtke Autobusnog prometa da poveća broj autobusnih linija, pogotovo prema Svibovcu Podravskom

Nakon što je ukinuta vožnja popularnih buseka, općina Sračinec ima velikih problema s autobusnim linijama.

– Zatražili smo od predstavnika varaždinske tvrtke Autobusnog prometa da nam poveća broj autobusnih linija, pogotovo prema Svibovcu Podravskom. Za to mjesto sada su samo tri linije dnevno, a ima potrebe za mnogo više. Ljudi su se navikli na buseke koji su dosta često vozili na relacijama u našoj općini i bili su osjetno jeftiniji. Zatražili smo od AP-a još četiri autobusne linije, sada su tri, za Svibovec Podravski – kaže Božidar Novoselec.

Nada se, dodao je, da će prijevoznik uskoro odlučiti o uvođenju tih linija. Istaknuo je da općina ne bi mogla sufinancirati dodatne autobusne linije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije