SVJEDOCI ČULI PUCNJEVE

U pekari u BiH pronađena tijela muškarca i žene: Ubio nju pa presudio i sebi?

Sarajevo: Memorijalna šetnja u znak sjećanja na poginule mlade liječnice Almu Suljić i Azru Spahić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
25.09.2023.
u 10:37

Radi se na utvrđivanju motiva ubojstva i samoubojstva

Policijska postaja u središnjoj BiH sinoć je dobila dojavu o pucnjevima u jednoj pekari u Zavidovićima, a po dolasku na mjesto incidenta zatekli su dva tijela. Iz MUP-a BiH jutros je potvrđeno da su preminuli radnica pekare D.A. (1990.) i muškarac H.M. (1978.).

Pretpostavlja se da je muškarac ubio ženu, navodno hicem iz lovačke puške, a zatim presudio i sebi, prenosi Dnevni Avaz.

Dojavu o pucnjavi u policiji su zaprimili u 21:17 sati, a očevid je trajao do 1:35 sati. Radi se na utvrđivanju motiva ubojstva i samoubojstva, no svjedoci tvrde da muškarac i žena nisu bili u srodstvu niti u romantičnoj vezi. Daljnjom istragom bit će utvrđeno jesu li bili ikako povezani.

Za vrijeme obavljanja očevida, pred pekarom je bio automobil marke Mercedes s podignutom haubom.

VIDEO Požar u Hrvatskom Leskovcu

 

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
10:45 25.09.2023.

Znam koju igre igrate i po cijem nalogu..gotovo svaki dan navodite da je netko negdje ubio zenu to je scenarij iz kojeg ce vjerovatno izaci slijedece da se na zene primjenjuju posebni zakoni dok za drugi spol skoro nikakvi,a kranjj cilj je eliminacija muškog roda,prvo su djecu stavili na vrh pa sad idu i zene.. kutomjer i sestar pod kada se zajedno spojve predstavlja sta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije