DOJAVA POLICIJI

U Podumu kod Otočca pronađeno pet granata

granate
Dražen Prša
05.03.2010.
u 19:18

U šumskom predjelu iznad zaseoka Kangrge nalazio se sanduk s pet minobacačkih granata, koje su najvjerojatnije zaostale iz Domovinskog rata.

OTOČAC –  Policiji je dojavljen pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava u Podumu kod Otočca. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske koji su potvrdili istinitost dojave te utvrdili da se u šumskom predjelu iznad zaseoka Kangrge nalazi sanduk s pet minobacačkih granata najvjerojatnije iz Domovinskog rata.

Pronađene granate pohranjene su u skladište Policijske uprave ličko-senjske, gdje će biti uskladištene do uništenja.

Policija je zahvalila građanima na suradnji te ih pozvala da i ubuduće svaki pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava prijave nadležnoj policijskoj postaji ili PU.

Komentara 1

AK
akil
01:37 13.03.2010.

Ako to piše Prša,onda vjerujem.Znamo mi njega jer što više piva,više vijesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije