nestali.hr

U posljednjih tjedan dana nestalo četvero mladih i jedan muškarac

nestali, Radoš Maja (1)
Foto: nestali.hr
1/5
02.11.2012.
u 11:55

Među pet osoba koje su nestale u posljednjih tjedan dana i jedna je maloljetnica koja je nestala u Zagrebu

U posljednjih sedam dana nestalo je pet osoba, objavila je Nacionalna evidencija nestalih osoba.

Nataša Čulić (21) nestala je u Zagrebu. Ona se u ponedjeljak 29. listopada udaljila s adrese u Zagrebu i od tada joj se gubi svaki trag. Ima svijetloplavu kosu i tamnoplave oči, okruglog je lica i slabije tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, svijetloplavu majicu i bijele tenisice.

Zvonimir Gregurić (60) nestao je u Zagrebu. On se u nedjelju 28. listopada udaljio s adrese u Zagrebu u nepoznatom pravcu i od tada mu se gubi svaki trag. Visok je 200 centimetara, ima sijedu kosu i jače je tjelesne građe. U vrijeme nestanka bio je odjeven u tamnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava, tamne traperice i crne mokasine.

Natalija Nikl (24) nestala je u Samoboru. Ona se u srijedu 26. listopada udaljila s adrese stanovanja u Samoboru i od tada joj se gubi svaki trag. Visoka je 179 centimetara, ima kestenjastu kosu te velike kestenjaste oči. Okruglog je lica te srednje tjelesne građe. na desnom ramenu ima tetovažu leptira, dok na desnom gležnju ima tetovažu kineskog znaka. U vrijeme nestanka bila je odjevena u tamnoplave traperice, sivi gornji dio trenirke i bijele tenisice.

Božidar Pikutić (21) nestao je u Zlataru. On se u srijedu 31. listopada udaljio s adrese stanovanja u Zlataru pod nepoznatim okolnostima i od tada mu se gubi svaki trag. Ima crnu kosu, smeđe oči, velike uši, ovalnog je lica i slabije tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u jaknu boje bijele kave, bijeli gornji dio trenirke, narančastu vestu, plave traper-hlače i narančaste tenisice.

Maja Radoš (16) nestala je u Zagrebu. Ona se u subotu 27. listopada udaljila s adrese stanovanja u nepoznato i od tada joj se gubi svaki trag. Visoka je 170 centimetara, ima crnu, ravnu kosu i velike kestenjaste oči. Između obrva ima mali ožiljak. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crno-bijelu kariranu jaknu, ružičastu majicu i ružičasti donji dio trenirke te bijele tenisice.

>> U posljednjih sedam dana nestalo devetero mladih i jedna žena

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagorka
14:23 02.11.2012.

Osvete neke ti maloljetnici rade ako nije sve kako su si zamislili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije