U povijesti istinskog World Cupa nitko nije ostvario uspjeh kao mala Hrvatska

13.12.2022. u 17:01

Fifin turnir je od 1998. po broju sudionika stvarno svjetski, i prva zemlja na postolju s najmanjim brojem stanovnika, iza nas je Belgija, a triput ih je više, pa Nizozemska i Argentina s 45 milijuna

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
19:50 13.12.2022.

Najveća opasnost je ako Argentici postanu grubi, što je tradicija u argentinskom nogometu. Nogometni klub iz La Plate, Estudiantes, je pokazao više puta da je u stanju preokrenuti utakmicu u uličnu tučnjavu. To se desilo 1969 u susretu s AC Milan, i 1968 s Manchester Unitedom. Estudiantes redoviti je inicirao tučnjave s lokalnim protivnikom iz La Plate, klubom Gimnasia. Hrvatska ima tehnički i organizacijski kvalitetniju ekipu i nije joj potrebna tučnjava na terenu pred kamerama i publikom. Stoga svaki takav pokušaj grubosti na terenu treba izbjegavati. Jedino tako nas mogu pobijediti, grubom i nasilnom igrom koja nema veze sa sportskim ponašanjem. Nadajmo se da neće!

SA
sasha68
14:33 14.12.2022.

stvarno smo sportska nacija. odbij djecu i penziće, neaktivne, pa zamisli koliko malo ljudi se aktivno bavi sportom a u svim sportovima imamo predstavnike na visokim turnirima

L7
l7
22:41 13.12.2022.

Ajde prestanite više pretjerivati. Nogomet je samo zabava. Vrijeme je da se pozabavimo problemima koje imamo u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije